Be smart, use ProNet

Pro Engineering’s Pronet

ProNet is ontwikkeld om de klant te kunnen informeren dat er een onderhoud nodig is conform fabrieksvoorschriften, er kan dan tijdig een afspraak worden ingepland waardoor ongeplande bezoeken tot het verleden behoren.

Systeemfuncties

Pro Engineering’s ProNet

ProNet is ontwikkeld om een duidelijk overzicht en status te tonen van alle aangesloten installaties op het platform. Het platform draait op diverse servers die 24/7 worden gemonitord en een uptime hebben van 99,9%.

Installaties kunnen per klant, fabricaat, model ect worden ingedeeld waardoor alles duidelijk zichtbaar wordt voor klant en service tot een nieuw level wordt getild. Stilstand wordt beperkt tot een minimum bij een uitval of een storing wordt direct automatisch overgegaan tot diverse acties, denk hierbij aan het op de hoogte brengen van een werkvoorbereider, de klant of dienstdoende service engineer.

  • PTijdbesparend
  • PGebruiksvriendelijk
  • PInformatief

ProNet’s

Systeemfuncties

Special Errors

Dit zijn zogenaamde high risk storingen denk hierbij aan:

In alle ondergenoemde storingen zal de safety line in werking treden en zal de installatie onmiddellijk tot stilstand komen, en zullen de opgetreden storing(en) direct zichtbaar worden in ProNet een monteur en/of engineer is gewenst Onsite.

Veiligheidseisen

Alle nieuwe veiligheidseisen zijn in het platform meegenomen, denk hierbij aan:

Al deze eisen zijn opgenomen in de EN 115

Kom in contat met Pro Engineering!