Pro Engineering is er voor u!

Voor zorgeloos periodiek onderhoud aan uw liften

Pro-Engineering kan voor ieder merk lift veiligheid en software updates uitvoeren, onderhoud en reparaties verzorgen.

Meld storing

Onderhoud

Pro-Engineering kan voor ieder merk lift veiligheid en software updates uitvoeren, onderhoud en reparaties verzorgen.

Lees verder

Modernisering

ls de liftinstallatie geheel verouderd is en storingen steeds vaker voorkomen, is moderniseren de betere oplossing.

Lees verder

Liftstoringen

Onze storingsdienst is dag en nacht, 24/7 bereikbaar op basis van onze aantrekkelijke onderhoudscontracten.

Lees verder

Pro Engineering is er voor u!

Onderhoud

Goed periodiek onderhoud van lift(en) is essentieel voor de levensduur van een lift. Ook draagt het bij aan het gevoel van veiligheid en zorgeloosheid.

Wanneer er op een locatie een storing is, kunt u 24/7 bij Pro Engineering terecht. Voor zorgeloos periodiek onderhoud biedt Pro Engineering aantrekkelijke onderhoudscontracten aan. Bel of mail ons voor meer informatie en de voorwaarden.

(Periodieke) controle op diverse onderdelen en slijtage

Vervangen van onderdelen

Uitlezen van storingscodes en deze storingen verhelpen

Aanpassingen naar wens

Wanneer er op een locatie een storing is, kunt u 24/7 bij Pro Engineering terecht. Voor zorgeloos periodiek onderhoud biedt Pro Engineering aantrekkelijke onderhoudscontracten aan.

Liftinstituut

EN 115-1:2017

Voorbereid op de toekomst

Modernisering

Als de liftinstallatie geheel verouderd is en storingen steeds vaker voorkomen, is moderniseren de betere oplossing. Pro-Engineering verzorgt:

Vervangen onderdelen

Het vervangen van (mechanische) onderdelen zodat de installatie voldoet aan de huidige eisen.

Controlbox

Het vernieuwen/opnieuw ontwerpen van de controlbox: aanpassen aan de huidige eisen

Sensoren

Het vervangen of toevoegen van sensoren.

Aanbevelingen

Aanbevelingen voor aanpassingen die niet direct in het oog springen, zoals bijvoorbeeld het besturingssysteem van de lift, worden door ons vanzelfsprekend gedaan als we daar noodzaak toe zien tijdens een inspectie.

Redenen om te moderniseren

Veiligheid

Misschien voldoet de lift niet meer aan de tegenwoordige eisen met betrekking tot de veiligheid aan de lift worden gesteld.

Esthetiek & uitstraling

Met betrekking tot het uiterlijk van de lift draagt modernisering van componenten zoals het bedieningspaneel, interieur en signalering van de lift bij aan een gevoel van veiligheid , terwijl hij  qua uiterlijk weer goed past bij de uitstraling van het gebouw waarin de lift zich bevindt. 

Kosten

Wanneer de liftinstallatie is gemoderniseerd bespaart dit kosten. Immers, moderniseren betekent dat componenten van de lift vervangen worden en niet tot aanschaf van een geheel nieuwe installatie hoeft worden over te gaan

Gebuiksvriendelijkheid

Te denken valt ook aan de gebruiksvriendelijkheid van de lift door bijvoorbeeld mindervaliden en ouderen.

Wij staan u graag bij met gratis advies.

Liftstoringen

Pro-Engineering verhelpt liftstoringen. Deze kunnen met enige regelmaat voorkomen en de oorzaken zijn divers. De meeste storingen die we tegenkomen zijn: storingen aan liftdeuren, ondergeleiding en ook veelal, verouderde liftcomponenten.

Liftdeuren

Liftdeuren lijken tegen eens stootje te kunnen -ze zien er stevig uit- maar zijn kwetsbaarder dan doorgaans aangenomen wordt. Stoten tegen een liftdeur door bijvoorbeeld een scootmobiel of tijdens een verhuizing, kan de deur beschadigen. Deukjes in de deur en vervorming kunnen ervoor zorgen dat de lift niet goed meer in de rail past en de lift in storing gaat.

Ondergeleiding

De rail waarin de liftdeuren zich bewegen (de ondergeleiding) kan vervuilen doordat afval zich daar ophoopt. Vuil zoals stukjes plastic, papiertjes, zand en andere rommel kan voor stagnatie van de rail zorgen en een storing veroorzaken. Het is daarom aan te raden om deze ondergeleiding met regelmaat schoon te maken en zo storing te voorkomen.

Slijtage

Een liftinstallatie is onderhevig aan slijtage. Goed preventief onderhoud door middel van een onderhoudscontract en een monitoring platform zoals Pro Net, verlagen de kans op storing aanzienlijk. Technische componenten kunnen in overleg en uit voorzorg vervangen worden zodat storing en langdurige stilstand worden voorkomen.

Verkeerd gebruik

Tenslotte zien we ook veel storingen die veroorzaakt worden door verkeerd gebruik. Bijvoorbeeld door het te zwaar beladen van de lift bij een verhuizing. Gebruikers van de lift dienen daarom te worden voorgelicht zodat verkeerd gebruik, en daarmee storing en kostbare reparaties, kan worden voorkomen.

Direct contact

Adres:
Anthonetta kuijlstraat 15
3066 GS Rotterdam
The Netherlands

Offerte aanvragen

Stuur een bericht

Voor meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail. Uw vragen worden direct beantwoord.

7 + 3 =

Schade of storing melden? Neem direct contact op via +31 88 777 2800

Zorgeloos onderhoudscontract?