Project

Modernisatie besturing O&K roltrappen

Modernisering van de besturingen van O&K roltrappen en rolpaden. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de installatie te vervangen omdat dit qua constructie etc niet mogelijk is, in deze gevallen is moderniseren de oplossing om alle oude en versleten onderdelen te vervangen.

Ook het vervangen van de electrische onderdelen zoals sensoren, schakelaar en de besturing behoren tot het modernisering om weer aan alle veiligheidseisen te voldoen.

Pro Engineering levert voor alle modellen O&K roltrappen en Rolpaden complete besturingen die uiteraard aan alle strenge veiligheidseisen voldoet en is gecertificeerd door het Liftinstituut wat garant staat dat aan alle veiligheidseisen is voldaan.

Wit u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

N

Fail safe

N

Frequentie regulator

N

Volledige documentatie

N

Maximale bescherming

N

ProNet

Modernisering besturingen O&K Roltrappen en Rolpaden

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de installatie te vervangen omdat dit qua constructie etc niet mogelijk is, in deze gevallen is moderniseren de oplossing om alle oude en versleten onderdelen te vervangen.

Ook het vervangen van de electrische onderdelen zoals sensoren, schakelaar en de besturing behoren tot het modernisering om weer aan alle veiligheidseisen te voldoen. Pro Engineering levert voor alle modellen O&K roltrappen en Rolpaden complete besturingen die uiteraard aan alle strenge veiligheidseisen voldoet en is gecertificeerd door het Liftinstituut wat garant staat dat aan alle veiligheidseisen is voldaan.

Wit u meer informatie over een O&K roltrapbesturing? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Pro Engineering brochure

Al onze mogelijkheden overzichtelijk in 1 brochure

Bekijk onze brochure via de knop hiernaast. Daarnaast staan we u uiteraard graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • NMonitoring
  • NControllers
  • NKlantcases
  • NOnze garanties
  • N24/7 service

Neem contact op met Pro Engineering!