Project

Centraal monitoring systeem roltrappen
Van onze opdrachtgever kregen wij het verzoek om een central monitoring systeem te ontwikkelen waarbij realtime de status van 26 roltrappen zichtbaar is, en eventuele storingen af te lezen zijn. Een monitoring systeem voor roltrappen van deze omvang was tot op heden niet gerealiseerd, de engineers van Pro Engineering hebben alles uit de kast getrokken om een systeem te ontwerpen en te produceren waarbij realtime 26 roltrappen kunnen worden gemonitord. PRONET is een geavanceerd centraal monitoring systeem die alle (veiligheids) contacten in de roltrap monitord en bij uitval dit weergeeft op een HMI touchscreen. Doormiddel van cloud notify zullen er pushberichten en/of emailberichten verzonden worden bij uitval.

Wit u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

N

Fail safe

N

Frequentie regulator

N

Volledige documentatie

N

Maximale bescherming

N

ProNet

Energieverbruik

Met Pronet is het mogelijk om continue realtime het energieverbruik van de roltrap af te lezen. Deze staan overzichtelijk in een tabel en worden desgewenst worden afgedrukt. 

Pro Engineering brochure

Al onze mogelijkheden overzichtelijk in 1 brochure

Bekijk onze brochure via de knop hiernaast. Daarnaast staan we u uiteraard graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • NMonitoring
  • NControllers
  • NKlantcases
  • NOnze garanties
  • N24/7 service

Neem contact op met Pro Engineering!