Totaaloplossingen

Led-verlichting

Verlichting is een belangrijke ontwerpfactor die vaak wordt verwaarloosd. Zonder aantrekkelijke roltrapverlichting mist uw hele gebouw de 4e dimensie van design.

Contact

Decoratief

Decoratieve verlichting heeft de kracht om de ruimte radicaal te verbeteren.

Lees verder

Veiligheid

Veiligheidsverlichting speelt een sleutelrol in elk verlichtingsplan voor roltrappen.

Lees verder

Functionaliteit

Verkeerslichten geven gebruikers de richting en beschikbaarheid van een roltrap aan.

Lees verder

Geef u gebouw een boost

Benut u het potentieel van
led-verlichting al?

De voordelen van het gebruik van led-verlichting in een gebouw zijn drieledig: decoratief, veiligheid en functioneel. Benut u dit potentieel?

  • Decoratieve verlichting kan de ruimte radicaal verbeteren. Onze talrijke verlichtingsopties bieden u vele mogelijkheden om de esthetische aantrekkingskracht te verbeteren. Door onopvallende verlichting lijken roltrappen minder omvangrijk. Verlichting met verschillende kleuren zorgt voor verschillende sferen in een gebouw. Veranderende kleuren zorgen ervoor dat een roltrap minder statisch overkomt. Als donkere gebieden onder of nabij een roltrap worden verlicht, worden ze direct aantrekkelijker.
  • Veiligheidsverlichting speelt een sleutelrol in elk verlichtingsplan voor roltrappen – simpelweg omdat het de gebruikers bewust maakt van waar speciale zorg nodig is om het risico op een ongeval te verminderen.
  • Verkeerslichten geven gebruikers de richting en beschikbaarheid van een roltrap aan. Verschillende symbolen, tekens of kleuren vertellen een naderende gebruiker dat een roltrap in de gewenste richting loopt, in tegengestelde richting of tijdelijk buiten gebruik is. Tweerichtingsverkeerslichten worden gebruikt wanneer een roltrap in beide richtingen werkt en start wanneer deze vanuit een specifieke richting wordt benaderd

Geef u gebouw een boost

Led-verlichting op bestaande roltrappen, rolpaden en liften?

Onze led-verlichting kan op elk merk en model installatie worden gemonteerd ongeachte welke type led verlichting.

Direct contact

Adres:
Anthonetta kuijlstraat 15
3066 GS Rotterdam
The Netherlands

Offerte aanvragen

Stuur een bericht

Voor meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail. Uw vragen worden direct beantwoord.

11 + 12 =

Schade of storing melden? Neem direct contact op via +31 88 777 2800

Zorgeloos onderhoudscontract?